Anonymous

My feedback

  1. 160 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    20 comments  ·  Public » Tabs  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous supported this idea  · 
  2. 38 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    5 comments  ·  Public » Messaging  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous supported this idea  · 
  3. 18 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Public » Notifications  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous supported this idea  · 
  4. 215 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    26 comments  ·  Public » Messaging  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous supported this idea  · 
  5. 253 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    74 comments  ·  Public » Bugs  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Anonymous commented  · 

    The missing signature error seems to be resolved and the connector shows as being connected. There is a post in the Team site informing the connector has been added, however no news is being posted. Please resolve ASAP.

    Anonymous supported this idea  · 
  6. 35 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    10 comments  ·  Bug Reports » Teams & Channels  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Anonymous commented  · 

    The missing signature error seems to be resolved and the connector shows as being connected. There is a post in the Team site informing the connector has been added, however no news is being posted. Please resolve ASAP.

    Anonymous supported this idea  · 
  7. 10,614 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1534 comments  ·  Public » Messaging  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  8. 161 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    under review  ·  23 comments  ·  Public » IT Pro  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous supported this idea  · 
  9. 67 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    7 comments  ·  Public » Files  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous supported this idea  · 
  10. 7 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Bug Reports » Teams & Channels  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous shared this idea  · 
  11. 2,099 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    136 comments  ·  Public » Planner  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    on the backlog  ·  Warren responded

    This request is still in the backlog, no new details are available at this time.

    I’ll continue to watch for new information from the feature team to share with you.
    -Warren

    Anonymous supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base