I found a bug...

Images Uploaded to Channel Conversations via iOS App are NOT loading!

Our Company has a created a channel in one of our Teams to attach/upload pictures using the iOS Teams App. We have a dedicated channel our employees use to upload site inspection pictures. Some of these pictures that were successfully uploaded by our users and were displaying correctly in the past, now are NOT loading coreectly. Instead, Teams is display a blank white box where the picture was. Our uploaded iamges in this channel conversation appear to be gone for everyone else trying to view the image in that Team, replaced with a blank white placeholder. These images are NOT LOADING and seem to be gone, WHICH IS A HUGE ISSUE FOR US.

Also, issue is effecting multiple users, Teams, and channels. Their were multiple device and user accounts used to originally upload the images, and each signed in with separate different O365 user account.
****This issue is also effecting multiple O365 tenants as I discovered very active techcommunity thread with a bunch of posts by other Office365 admins encountering the same issue.*** Most posters have already created support tickets with Microsoft, but MS support does not seem to have an answer or even an idea to what is causing this. This functionality is a critical piece of our organizations workflow the issue disrupting our Business. We need to these missing images to load correctly!!!
Here is the link to the aforementioned techcommunity thread that contains much more specific details about what seems to be a widespread, multi-tenant issue.

https://techcommunity.microsoft.com/t5/Microsoft-Teams/Attached-Images-in-Teams-Does-not-Show-up/m-p/394650#M29363

Attached is a screenshot showing the broken or missing/blank image that is loading incorrectly.

Please Advise...Thanks!

43 votes
Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)

We’ll send you updates on this idea

Andy Saleen shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

2 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
  • Daniel commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Agreed with below. Our site teams post images which get referred back to for months afterward - we need this data. Otherwise we cannot trust an app which can lose our images just like that.

  • Josh Lindemann commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Thanks for posting this. This is more than a bug and hope MS treats it as such. We have lost valuable company data and it's unacceptable. This can't be a "we'll release a fix in the next patch in a month, check back then." This is more urgent than the usual bug.

    Disappearing pictures in MS Teams when posted from iOS Teams mobile app

Feedback and Knowledge Base



You are about to visit the UserVoice site for Microsoft Teams

We have partnered with UserVoice, a 3rd party service providing public discussion forums for product-specific feedback.

By clicking "Continue to UserVoice" you agree to UserVoice's Privacy Policy and Terms of Use.