How can we make Microsoft Teams better?

some times after refering a person with @person, the editor continues to write in bold/strong

Hmm couldnd figure out where to file a bug? So, this "idea" is actually considered a bug!

some times after referering a person with @person, the editor continues to write in bold/strong

12 votes
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)

We’ll send you updates on this idea

Brian Bergh shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
needs your feedback  ·  Warren responded  · 

Is this still happening for you? Votes have dropped off so I hope this has resolved. Please let me know!

Please comment in this thread your response.

Warren

3 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
  • Rachel Profitt commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    I have had really spotty success with @Person working for me. I can't seem to figure out why sometimes it works and other times it does not. I think it might be a performance problem where the system is still thinking about whatever I have typed and not catching up.

  • Tobias commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    It happens specifically when you type @ in front of any text in your chat, and then consequently deletes the "@" again. All the text stays bold unless you delete everything and start over. It's inconvenient and a bit odd. Maybe the text should only appear bold after you have successfully tagged someone from your team? :)

Feedback and Knowledge Base